.

הרבה מחובבי היין יעשו את אותה הטעות:

הם יוציאו המון כסף על יין וישלבו מנה לא נכונה.

⇐ תסכימו איתי שזה חבל.
נכון?

יותר מזה!
בטעימות עיוורות קצת מעל מ- 90% "מהמומחים" התרסקו.

וזה למה?

כי כמעט כולם יפספסו נקודה מרכזית- שלשתות יין זו אומנות.
וזה דורש פרקטיקה, לימוד כלים סודיים ושיטטיות.

מבית היוצר של:
יין בקלות

יין בקלות...?

שמי יואב סיטרוק,
וכבר בגיל 20, כשהייתי חוזר מהשירות הצבאי שלי מחיל האוויר, הייתי עובד בכרם במורד ביתי "וחי ומרגיש את האדמה" שבה גדלות הגפנים

אני זוכר את אותם הרגעים הטובים, אחרי יום קשה וסיזיפי בכרם- בהם
 היינו פותחים יין ומתחילים לנתח אותו.

וואוו..

התחושה, ההרגשה, הטעמים, הארומות...

פשוט התאהבתי.

השילוב בין האדמה ליצירה, בכדי לסיים עם כוס יין בסוף היום.

איזו אנרגיה

שנה לאחר מכן:

החלטתי ללמוד את רזי המקצוע בצפון רמת הגולן, וכבר הספקתי להעביר מאות הרצאות ביקבים.

היום אני מגשים חזון ומעביר את הידע שלי לעולם, ולכול מי שמעוניין ללמוד וליישם.

 "יינן" יקר, הגדרתי לעצמי מטרה:

להכשיר קהילה של חובבי יין,

עם מכנה משותף אחד: סקרנות ואהבה לעולם היין!
 ועד לרמה של ניתוח מקצועי של כל יין.

אז:

הצטרפו אלי לקהילה! 

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.